Sig farvel til papirnusseri med IEX’ Bilagscan-integration

Indtastning af bilag er næppe det mest spændende eller værdiskabende arbejde, du kan bruge din tid på.

I samarbejde med Bilagscan er IEX på vej med et scanningsmodul, der kan aflæse bilag i alle formater og automatisk sende datafelterne til de regnskabssystemer, vi har integrationer til.

Det er et produkt, vi har set rigtigt meget frem til at få på hylden. Bilagscan har bygget en intelligent scanningsmotor, der selv kan genkende og aflæse fysiske bilag i alle afskygninger. Om det er girokort, kvitteringer, udlægssedler, fakturaer eller noget helt andet, så kan Bilagscan-motoren håndtere det – helt uden opsætning af skabelon!

Mange fordele:
For virksomheder, der håndterer mange bilag, er fordelene helt åbenlyse, men selv for små travle virksomheder er der meget at vinde med intelligent bilagshåndtering:

• Bilag oprettes øjeblikkeligt i regnskabssystemet, idet de uploades til Bilagscan. Slut med at skulle holde styr på data i løse papirer.

• Med mobil-app til affotografering, direkte e-mail integration og en upload-funktion, der understøtter både billedformater og pdf, kan bilagene digitaliseres, når det passer dig.

• Det er slut med at taste forkert. Data fra bilagene oprettes korrekt i økonomisystemet, hvorefter bogføring og betaling kan ordnes med få tastetryk.

• De arbejdstimer, der bliver sparet på det administrative arbejde, kan bruges på at udvikle og forbedre forretningen.

Digitalisering:
Som virksomhed arbejder vi i IEX for at fremme digitaliseringen af dansk erhverv og samfund, og med automatisk bilagshåndtering nedbringer vi mængden af arbejdstid, der bruges på tastearbejde, samtidig med at vi faciliterer hurtigere behandlingsprocesser i økonomi-afdelingen.

De store forbedringer i scanningsteknologien mindsker faktisk også forbruget af papir, da bilag digitaliseres i første led, frem for at skulle fotokopieres før de bliver sendt til økonomi-afdelingen.

Vores Bilagscan-integration bliver tilgængelig i uge 43.

På denne side kan du læse mere om Bilagscan-integrationen.

Du kan allerede nu forhåndstilmelde dig produktet og få en fast nedsat pris.

 

Følg os på Facebook: