November update: Forbedringer i interface, nye moduler og stort Black Friday-tilbud

Som altid er der god gang i udviklingsopgaver hos IEX.

Vores OSS-understøttelse har løst et kæmpe behov hos brugere, og vi har leveret mange udviklingsopgaver og nye moduler (se herunder).

Vi har i efteråret har vi haft stor fokus på brugervenligheden af vores platform. Her er vi på vej med nogle store tiltag, der skal styrke tilgængeligheden af platformen, så det er let og hurtigt at komme i gang med IEX. I dette indlæg kommer vi også ind på vores PayMatch-planer for 2022, hvilke nye moduler der er klar til lancering, og det er selvfølgelig også tid til et Bladk Friday-tilbud.

Forbedringer i IEX interface og bedre support

Det skal være let og tilgængeligt at bruge IEX.

Vi har en ambition om at gøre IEX platformen så brugervenlig som overhovedet muligt, så alle kan sætte integrationer op – også uden at have den store tekniske snilde.

Derfor er vi i færd med at give hele platformen en overhaling, hvor indstillinger og funktionaliteter bliver gjort tydeligere og mere letforståelig i beskrivelse og opbygning. Dertil arbejder vi i stor stil på at genopsætte hele vores vidensbase, så al informationen bliver præsenteret for dig i platformen, når du har brug for det.

Dette skal forbedre servicen og gøre platformen mere selvforklarende, så du hurtigt kan finde svar på de fleste problematikker, samtidig med at vores supportteam vil kunne levere hurtigere svartider. Disse forbedringer forventes at være klar i løbet af november måned.

Store planer for 2022: Endnu mere PayMatch og stor udvikling på platformen

Vi har kigget dybt i krystalkuglen for, hvad 2022 skal bringe af nye IEX projekter.

Vores PayMatch-produkt har fået en rigtig positiv respons og afløfter en kæmpe opgave i at afstemme betalinger fra bogholderens skuldre. Vi oplever stor efterspørgsel for, at PayMatch-løsningen udvides til at understøtte flere systemer. Derfor vil vi i Q1, lægge en stor del af vores ressourcer i at udvide PayMatch-løsningen.

I kan derfor se frem til, at PayMatch er på vej til Billy og Dinero-regnskaberne.

Da Nets-kunder migreres fra D2-platformen til den nye Nets Easy-platformen, har vi stort fokus på at få udviklet en understøttelse af Nets Easy, så betalinger herfra automatisk kan indlæses i dit regnskab.

Dertil vil er vi også på vej med en understøttelse af Shopify Payments til automatisk håndtering af betalinger fra Shopify.

Vi har store planer for IEX platformen i 2022. I den kommende tid vil vi løfte sløret for, hvad vi har på vej, men et par ledetråde, kan vi allerede give nu – der kommer stærk fokus på UX, det avancerede bliver simpelt, og det bliver mega modulært.

Nye moduler

Vi er nu klar til at lancere nye opkoblinger til LEMAN og ALPI. Her vil det være muligt at koble din webshops til lagersystemer, så ordrer automatisk sendes til håndtering på lageret. Det er spritnyt og kommer på sitet indenfor de næste par uger. Kontakt IEX, hvis du vil høre nærmere.

Vores GoldenPlanet-modul er lagt i kalenderen til Marts 2022. Her vil det være påkrævet at bestille opgradering til IEX v3 for at kunne fortsætte på GoldenPlanet-modulet, da IEX v2 er under udfasning. GoldenPlanet-kunder vil snarest få nærmere information.

Black Friday tilbud: 20% på dit IEX abonnement det første år

I hele november måned, kan du som ny IEX kunde få 20% rabat på abonnementet for ALLE integrationer. Du skal blot indtaste denne rabatkode ved bestilling: BLACKFRIDAY2021

Obs: Tilbuddet gælder kun ved valg af halvårlig betaling. Tilbuddet gælder kun for nye kunder.