IEX har vokseværk og fordobler næsten medarbejderstaben

Ønsk velkommen til nye medarbejdere hos IEX Integration

IEX har vokseværk og har rekrutteret flere arbejdsomme hænder til at løfte de daglige opgaver og rutiner.

På support siden har vi ansat en dygtig 1. supporter, nemlig Kim Solberg, således at vi hurtigere kan håndtere mail, chat og telefon support. Endvidere vil han stå for konfiguration ud til kunderne og sørge for et forhøjet serviceniveau. Dermed sætter vi en ny standard som Danmarks mest effektive integrationshus.

På udviklingsiden har vi suppleret med en ekstra udvikler Jakob Ferdinandsen, som tager fra på de tungere backend opgaver. Dette vil bl.a. tilgodese udviklingen af en ny IEX version 3 som der kommer mere om henimod efteråret. Så der sker mange spændende ting på udviklingssiden, som vil komme IEX brugerne til gode.

Vores nye Business Controller Naina Merete Holsve vil assistere omkring styring af økonomien og være med til at træffe vigtige beslutninger for effektivisering af virksomheden og regnskab. Dette kan også komme IEX brugerne til gode da hun har stor erfaring med netop regnskab og automation.

Læs mere om vores team her.

Alt i alt medvirker de nye medarbejdere til at IEX tager nogle effektive skridt mod udvikling af endnu mere automation i dagligdagen både internt og eksternt.