Hvordan gik Black Friday 2021? Årets største shoppingdag

Black Friday er de seneste år blevet udvidet til at dække hele ugen, under navnet Black Week. Her er den følgende mandag også inkluderet som Cyber Monday, hvor der primært er fokus på elektroniske produkter. Vi følger altid spændt med i udviklingen af et af årets største handels-begivenheder.

Lad os starte med at se antal ordrer overført for en normal uge, så vi har noget at sammenligne med. Her har vi et eksempel med den første uge i november 2021 (uge 44):

Normal uge – 2021


Antallet af ordrer så sådan ud i løbet af Black Week 2021 (uge 47):

Black Week – 2021


Antallet af ordrer på Black Friday grafen ovenfor er fra vores IEX3 platform. Hvis vi sammenlægger det med antallet af ordrer fra IEX2 platformen også, så kommer det samlede antal ordrer for Black Friday op på 41.640.

Til trods for at Black Friday er blevet delt ud over hele ugen (som Black Week) kan vi se er der stadigvæk en klar tendens til at flest handler på Black Friday, mens Cyber Monday klart er på andenpladsen. På nogle af dagene kan vi se at antallet af ordrer er mere end tredoblet i forhold til en normal uge.

Der er ingen tegn på at Black Friday fænomenet aftager, tværtimod. Vi glæder os til at se tendenserne fortsætte til Black Friday næste år – og for selv at benytte os af nogle af de mange gode tilbud.