Behind the integration

Mød Jakob, vores tekniske Wizard, der kender platformen ud og ind! Han er vores mand bag den tekniske konfigurering af Billwerk+ (Reepay) og til daglig gemmer han sig bag det helt store set up af flere pc-skærme, mens han systematisk tager sig af sagshåndtering på avancerede integrationsopsætninger.

Mød vores tekniske Wizard, der kender platformen ud og ind!

Han er vores mand bag den tekniske konfigurering af Billwerk+ (Reepay) og til daglig gemmer han sig bag det helt store set up af flere pc-skærme, mens han systematisk tager sig af sagshåndtering på avancerede integrationsopsætninger.

Jakob er uddannet datamatiker og havde sit eget firma i sin studietid, hvor han opbyggede et kæmpe knowhow omkring servere. Og så er han bare brand god til at kode. Han læser en hjemmesides backend, som vi andre læser en god bog hjemme i sofaen eller på altanen en sommerdag.

Behind Jakob Lead Developer

Derudover er Jakob vild med heavymetal musik og har benzin i blodet.

Han bruger sine weekender og ferier på at opgradere bilerne hjemme i garagen, så de kan tåle lidt flere tæsk, når han tvinger dem til at hvine i skarpe sving ved høj hastighed.

I år skal han igen til Tyskland for at køre racetrack, tager til Frankrig for at se Le Mans og til Copenhell, hvor han særligt glædede sig til at opleve Slipknot – fordi de altid leverer et godt show.

Billederne med Jakob er fra hans tur, hvor han giver den gas på selveste Nürburgring Nordschleife!

High five til Jakob for:

Velkommen bag scenetæppet hos IEX

IEX blev skabt gennem efterspørgslen på håndtering af typiske dataforespørgsler – og vores vision er fortsat at have et produkt med afsæt i kundernes behov.

Det opnår vi bedst i mødet med vores kunder. Altså dig!

Vi skal simpelthen være der, hvor du er og med et sprog og en tilgang, der giver dig lyst til at tale med os, som var det en snak over et glas champagne i vores veloursofa.

Og ja, vi taler til dagligt med integrationsbrugere og andre interessede i forhold til nye opsætninger, ændringer eller mangler i diverse systemer eller noget helt tredje. Men du og andre vil højest sandsynligt kun møde et par stykker fra vores kontor, der til dagligt huserer 12 integrationseksperter.

Derfor har vi besluttet at fremhæve nogle af vores profiler. For som du kan høre … Så bliver vi lynhurtigt fanget af fakta og glemmer helt at drikke af champagnen.

Behind the Integration er 12 integrationseksperter til at løfte IEX platformen, som iøvtigt har vundet gazelle 3 gange i træk

En virksomhed med 12 passionerede integrationseksperter

Hvad synes du om at kigge ind i vores digitale hverdag og få et indblik i, hvad der sker bag scenetæppet?

Vi har kontor i Albertslund med virkelig højt til loftet og kort afstand mellem afdelingerne, så alle medarbejdere får dagligt et godt grin sammen. IEX består godt og vel af 4 afdelinger med kantine, mødelokaler, optagelsesrum og to lukkede kontorer, hvor Niel (CEO) og Pernille (CFO) har plads og udgør ledelse og administration som en afdeling.

Dernæst har vi i grove træk tre afdelinger, hvor nogle af medarbejderne har arbejdsopgaver på tværs af afdelingerne: 1. Support, Developer & 2. line og Salg & Marketing (og Scrum).

Når du tager kontakt til IEX, vil du typisk tage kontakt til os via vores chatsystem, mail eller et telefonopkald. Her vil du blive mødt af vores salgsafdeling eller 1. support.

Du vil sjældent støde på Jakob (Lead Developer), Bjarne (CDO), Patrick (Support) og Benjamin (CTO), hvilket er en skam. Til gengæld vil du højest sandsynligt møde en af følgende fra support og salg såsom:
Johan (CMO), Casper (PAM), Sandie (CM), eller Kim (Lead 1. Support & Developer), Yannick (1. Support) eller Dennis (CSM) fra support.

Det vidste du ikke!

3 fun facts om IEX

Alt sammen for, at du som erhvervsdrivende sparer tid og nemt kan holde styr på dine data.