Behind the Integration, Dennis

Behind the integration er Dennis, vores Custom Service Manager

Behind enhver integration er et team med integrationsnørder …
Heriblandt vores nørder er vores Custom Service Manager, Dennis!

Du har med garanti skrevet med Dennis, måske set skyggen af ham i en af vores videoer om virksomheden, og uden jeg ved det … så er du måske gået glip af hans hjertelighed og sygt dårlige humor.

Dennis er knivskarp til at navigere i vores integration, finde løsninger på de avancerede setups og holde styr på suptrotterne (læs: supporterne) ✩

Og så er han lidt af en schweizerkniv. Dennis’ arbejde indebærer andet end konfigurationer. Han er blandt andet medansvarlig for håndtering af GDPR, planlægning og udvikling af virksomhedens store linjer behind the integration.

Behind Dennis Custom Service Manager

Dengang Dennis blev kaldt til jobsamtale, troede Dennis det var som webudvikler i et webbureau … men chefen havde helt andre planer. Så Dennis sad høfligt, men forvirret og lyttede, mens chefen talte om regnskaber og håndtering af data.

Trods forvirringen var total, var Dennis nysgerrig og imponeret over den integrationskerne, der pludseligt havde vokset sig ud af en kælder med sit store potentiale. Så Dennis besluttede sig for at hoppe med på iværksætterrejsen 🚀

Siden Dennis afsluttede handelsskolen, har han arbejdet og uddannet sig inden for webudvikling. Han har sig lidt af et CV som datamatikker og en bachelor i webudvikling, der er blevet brugt i udviklingshuse, webbureauer og inden for robotteknologi.

Ærligt! Du opdager lige med det samme, at Dennis er inkluderende, har en god portion tålmodighed, og så lytter han for at forstå.

Hvis du spørger Dennis om hans fedeste oplevelse hos IEX, så svarer han hverken paintball, gokart, fester, bådture eller andet … “Den fedeste oplevelse har været at ansætte Yannick, vores tyske momsekspert”.

High five til Dennis for:

Behind the integration CSM, custom service manager, scrum master

Dennis Sødal

Velkommen behind the integration, IEX

IEX blev skabt gennem efterspørgslen på håndtering af typiske dataforespørgsler – og vores vision er fortsat at have et produkt med afsæt i kundernes behov.

Det opnår vi bedst i mødet med vores kunder. Altså dig!

Dennis taler med flere integrationsbrugere om dagen end nogen andre hos IEX. Han kender de flows, der bedst kan understøtte enhver kundes forretningsmodel, men kender du til ham?

Du ved lidt mere nu, ikke? 😃

Dennis har flair for at tale i et sprog, hvor de fleste har lyst til at blive hængende og tale mere om integration, som var det en snak over et glas champagne i en veloursofa 🥂

"Hey Dennis! Hvad er dit bedste integrationsråd?" 😃

“Sæt moms op, og husk varenumre på alle varer”.

Det er et godt råd!
For vi ved fra erfaring, at data i webshoppen skal være opsat i bestemte felter, så integrationen ved hvilke data, der skal overføres, og så de overføres til det korrekte felt i de andre systemer. Og manglende SKU og moms-opsætning er bare en hyppig faldgrube, der kræver ekstra indtastninger og er en ekstra arbejdsbyrde, også for dem uden en integration.

I en kælder blev IEX skabt ...

IEX er skabt med afsæt i gentagende forespørgsler på håndtering og automatisering af data tilbage i 2008. Integrationskernen blev produceret som et sideforetagende til de mange kunder, der ønskede at håndtere og automatisere typiske dataforespørgsler.

De typiske dataforespørgelser omhandlede håndtering af: kunder, varer, ordrer og lager inden for webshop-, regnskab-, Point Of Sale-, lager- og indløser-systemer.

Efterspørgslen viste sig at være så stor, at IEX ikke længere fungerede som et sideforetagende, men var sit eget projekt. Så IEX fik sit eget CVR-nummer med sine egne integrationseksperter tilknyttet.

I dag har IEX udviklet sig til et kæmpe knowhow indenfor forskellige systemer, hvilket muliggør en fleksibel og modulær tilgang, der til forveksling kendes fra omni-channel-strategi. Platformen har tilknyttet mere end 50 forskellige systemer, der integrerer med hinanden og mere end 3000+ brugere sparer dagligt tid via servicen.

I takt med, at IEX er blevet udviklet, er det også blevet tydeligt, at servicen bag integrationen har specialiseret sig i den agile forretning, hvor fleksibilitet og skalerbarhed er et centralt grundlag for forretningens infrastruktur.

Der er ikke en udfordring uden en løsning – så lad os tale om det ☺️

Det vidste du ikke!

3 fun facts om IEX

Alt sammen for, at du som erhvervsdrivende sparer tid og nemt kan holde styr på dine data.