Behind the Integration, Bjarne

Bjarne er frontend developer hos IEX, Chief Design Officer

Bjarne er altid velforberedt, og han er en drivende og stærk facilitator i vores dagligdag. Bjarne sørger for at skabe et stabilt arbejdsmiljø med gode rammer at arbejde i, selvom den digitale virkelighed er dynamisk og i konstant forandring.

Bjarne er uddannet mediegrafikker, og han arbejdede i mediebureauet, hvorfra IEX udsprang. Derfor fejrer Bjarne snart 15 års jubilæum hos IEX. Udover at være en hardcore Chief Design Officer, er Bjarne en feinschmecker i metalmusik og moderne vikingemusik 🎶

Behind Bjarne Chief Design Officer

IEX blev skabt gennem efterspørgslen på håndtering af typiske dataforespørgsler – og vores vision er fortsat at have et produkt med afsæt i kundernes behov.

Det opnår vi bedst i mødet med vores kunder. Altså dig!

Bjarne står for al grafisk materiale, og det er hans designs, der møder dig, før nogen andre hos IEX kan nå at gøre indtryk på dig 😃

Lad os bare for sjov opremse, hvad hans tryllerier dækker over:

Design, tryksager, layout af dashboard, hjemmesiden, videoredigering, koordinering, arbejdsmiljø, diverse IT, indkøb af hardware, og smukkesering/diverse håndværk på kontoret.

Og så er der ingen tekst med et ekstra mellemrum mellem ordene, der slipper forbi Bjarne!

"Bjaaaarne, hvorfor arbejder du hos IEX?" 😃

“Jeg kan mærke, jeg gør en forskel i forhold til at forbedre og vækste virksomheden + det er et fedt produkt, vi har, som har meget stort potentiale”.

Velkommen behind the integration, IEX

Hvis du skulle strande med en fra IEX på en øde ø, så vil Bjarne være et klart bud 🏝️

Bjarne har pakket sine lommer og tasker med genstande som han siger: Everyday carry og lidt ekstra såsom knæklys, så han er forberedt på uforudsete hændelser som f.eks. et dådyr på kørebanen om natten, der så kan blive oplyst 🔆 Han holder nemlig af forudsigelighed og klare linjer – alt er inden for griddet!

Derfor er det også meget naturligt, at Bjarne er blevet valgt som arbejdsmiljørepræsentant. Fordi han altid er velforberedt, overlader ingenting til tilfældighederne, og så er han samarbejdsorienteret. Og det smitter positivt af på os andre på kontoret.

Samarbejdsorienteret facilitator, der følger arbejdsopgaverne til dørs!

Bjarne har gennem sin ansættelse altid fungeret som knudepunkt og har varetaget mange forskellige arbejdstitler og arbejdsopgaver. Lige fra designer, til projektkoordinator og -leder.

Selvom Bjarne er vores Chief Design Officer og har kontorplads i salgs- og marketingsafdelingen, så opererer han kun i baggrunden. Hvorfor du højst sandsynligt ikke vil støde på Bjarne hos IEX, men hans arbejde er iøjenfaldende.

Og vi andre glemmer at anerkende ham for at genopfylde køleskabet med sodavand, gennemgå rekvisition-shopping og hans sjove memes og gifs over Slack!

Bjarne får en høj femmer for 🤚

Bjarne er altid velforberedt, og han er en drivende og stærk facilitator i vores dagligdag. Bjarne sørger for at skabe et stabilt arbejdsmiljø med gode rammer at arbejde i, selvom den digitale virkelighed er dynamisk og i konstant forandring.

Bjarne med sin hund

I en kælder blev IEX skabt ...

IEX er skabt med afsæt i gentagende forespørgsler på håndtering og automatisering af data tilbage i 2008. Integrationskernen blev produceret som et sideforetagende til de mange kunder, der ønskede at håndtere og automatisere typiske dataforespørgsler.

De typiske dataforespørgelser omhandlede håndtering af: kunder, varer, ordrer og lager inden for webshop-, regnskab-, Point Of Sale-, lager- og indløser-systemer.

Efterspørgslen viste sig at være så stor, at IEX ikke længere fungerede som et sideforetagende, men var sit eget projekt. Så IEX fik sit eget CVR-nummer med sine egne integrationseksperter tilknyttet.

I dag har IEX udviklet sig til et kæmpe knowhow indenfor forskellige systemer, hvilket muliggør en fleksibel og modulær tilgang, der til forveksling kendes fra omni-channel-strategi. Platformen har tilknyttet mere end 50 forskellige systemer, der integrerer med hinanden og mere end 3000+ brugere sparer dagligt tid via servicen.

I takt med, at IEX er blevet udviklet, er det også blevet tydeligt, at servicen bag integrationen har specialiseret sig i den agile forretning, hvor fleksibilitet og skalerbarhed er et centralt grundlag for forretningens infrastruktur.

Der er ikke en udfordring uden en løsning – så lad os tale om det ☺️

Spar tid og hold styr på din data

Kontakt IEX for at høre nærmere

Er du nysgerrig? Vil du vide, hvordan du som erhvervsdrivende sparer tid ved at holde styr på dine data?

3 fun facts om IEX

Alt sammen for, at du som erhvervsdrivende sparer tid og nemt kan holde styr på dine data.