• Dansk
  • English
COVID-19: Vi modtager lige nu ekstraordinært mange henvendelser grundet de mange ændringer i butikker og webshops, som karantænen medfører.

Der vil derfor forekomme længere svartider på supporten, men vi arbejder på højtryk for at besvare alle så hurtigt som muligt.
På forhånd tak for din tålmodighed.
Fredag 23/10: Grundet ekstraordinær travlhed er vi forårsaget til at lukke telefonerne for at lette sagsbehandlingen. Har du spørgsmål eller brug for support, bedes du skrive ind på support@iex.dk.
Påskeferie: Support telefonen holder lukket i perioden 6.-8. april. Har du brug for support, kan du skrive til support@iex.dk. Der kan forekomme længere svar-tider grundet ferieafholdelse. Bemærk at vores salgstelefon ikke kan tage mod support, hvorefter du bedes sende en mail. Er dit behov akut, kan du trykke 1 for Salg og vi vil forsøge at hjælpe dig bedst muligt. Denne service kan være fakturabelagt.
Har du brug for at tale med vores Salgsafdeling kan du trykke 1.
IEX holder helt ferie-lukket i påskedagene 9-13. april. IEX ønsker dig og din familie en rigtig god påske :)

Black Friday bliver til Black Week + kampagne på tilkøbsordrer hos IEX

I år kolliderer Black Friday næsten med julehandlen, men som altid forventes en rekord-omsætning.

Siden 2014 har Black Friday hvert eneste år opnået at blive den største handelsdag på året i de danske webshops.

I år falder Black Friday d. 29 november, og da det ligger meget tæt på julehandlen vælger mange webshop-ejere at varme op for tilbuddene lidt tidligere og endda sprede dem ud over flere dage op til Black Friday. Pricerunner har kværnet tallene og forventer, at den såkaldte Black Week rammer en rekordstor vækst på 20 til 25 procent i forhold til Black Friday sidste år, der ramte en omsætning på 1,94 milliarder kroner.

Det forventes at give et ekstra skub, at Black Friday i år lander på lønningsdagen, hvor pengene brænder i lommen på de danske forbrugere.

Prognosen peger på, at det ikke kun er Black Friday, der bliver årets største salgsdag – hele November (!) kan overtage julemånedens evige førsteplads som årets mest sælgende måned.

Tilkøbsorder
Vi oplever stigende efterspørgsel på tilkøbsordrer, så ligesom sidste år kører vi med 40% rabat på alle tilkøbsordrer helt op til Black Friday.

Og husk: De tilkøbsordrer, du ikke får brugt, kan du gemme til julehandlen.

Skriv til sales@iex.dk for at bestille tilkøbsordrer med 40% rabat eller fang os på chatten nederst til højre.

 

40% rabat på tilkøbsordrer – gælder til og med d. 29 november

50 ordrer – 45 DKK (75 DKK)
100 ordrer – 75 DKK (125 DKK)
250 ordrer – 135 DKK (225 DKK)
500 ordrer – 207 DKK (345 DKK)
750 ordrer – 285 DKK (475 DKK)
1000 ordrer – 345 DKK (575 DKK)

 

icons-orders

 

Tilkøbsordrer med rabat kan bestilles ved at skrive til sales@iex.dk eller i chatboksen nederst til højre.

  • Dansk
  • English