• Dansk
  • English
COVID-19: Vi modtager lige nu ekstraordinært mange henvendelser grundet de mange ændringer i butikker og webshops, som karantænen medfører.

Der vil derfor forekomme længere svartider på supporten, men vi arbejder på højtryk for at besvare alle så hurtigt som muligt.
På forhånd tak for din tålmodighed.
Fredag 23/10: Grundet ekstraordinær travlhed er vi forårsaget til at lukke telefonerne for at lette sagsbehandlingen. Har du spørgsmål eller brug for support, bedes du skrive ind på support@iex.dk.
Påskeferie: Support telefonen holder lukket i perioden 6.-8. april. Har du brug for support, kan du skrive til support@iex.dk. Der kan forekomme længere svar-tider grundet ferieafholdelse. Bemærk at vores salgstelefon ikke kan tage mod support, hvorefter du bedes sende en mail. Er dit behov akut, kan du trykke 1 for Salg og vi vil forsøge at hjælpe dig bedst muligt. Denne service kan være fakturabelagt.
Har du brug for at tale med vores Salgsafdeling kan du trykke 1.
IEX holder helt ferie-lukket i påskedagene 9-13. april. IEX ønsker dig og din familie en rigtig god påske :)

Black Friday 2019: Femdobling af webshop-salg

I år var der lagt op til den perfekte storm med en Black Friday, der landede på lønningsdagen op til december måned.

Vi oplevede i IEX en femdobling af ordreoverførsler i forhold til fredagen før. På dagen overførte IEX nemlig 42720 ordrer mellem webshops, pos-systemer, lager-systemer og regnskabssystemer. Til sammenligning blev der forrige fredag overført 8096 ordrer, hvilket er gennemsnitligt for vores overførsel af salg og ordrer fra webshops mm. på en fredag.

Det er imponerende tal set i lyset af, at Black Friday som shopping-koncept har udviklet sig til at blive Black Week, hvor tilbuddene spredes over flere dage. Dertil ligger det også tæt på de andre tilbudsdage, Singles Day og Cyber Monday, der også vinder frem i Danmark, så Black Friday klarer sig overraskende godt i forhold til, at forbrugerne spreder deres penge ud på flere tilbudsdage.

Nets vil fremover kun indberette deres tal for Dankort-omsætningen til Nationalbanken, så det er ikke muligt at sammenligne deres tal med sidste års. Dog giver tallene fra betalingsløsningen Mobilepay en indikation af, at de danske forbrugere har haft travlt med at lægge varer i kurven i de danske butikker og webshops. Mobilepay angiver nemlig en omsætning på 750 millioner, hvilket peger på en salgsrekord.

  • Dansk
  • English